Pobednik Spektakularnog finala TLZP“ je Ana Kokić

Publika je odlučila da prvo mesto zauzme Ana, dok je na drugom mestu Sara Jovanović. Ana je odlučila da nagrada, odnosno 25.000 evra ode za devojčicu Srnu Sedmak.

Finale je otvorio Aleksa Jelić. Počeo je kao folk kraljica, a šou završio u poslednjoj epizodi kao kraljica popa – Madona u “inkarnaciji” iz 1990, kada je na dodeli MTV nagrada izvela hit “Vogue”

Kao drugi nastupio je Boris Milivojević sa pesmom “Za Beograd” iz filma “Ko to tamo peva”. Par puta je omašio tekst dok je objašnjavao kako je “nesretnik odmalena”, a pored njega je pravi Lepi Mića svirao drombulje! Žiri ga je obasuo zasluženim pohvalama.

Sara Jovanović je odabrala da imitira Lionu Luis iz 2008, kada je u ljubičastoj haljini na dodeli Brit nagrada otpevala “Bleeding love”.

Drugi put kao Pink, Ana Kokić ovoga puta je pevala “Try”, i to onako kako je Pink pevala na dodeli AMA nagrada 2012. Zahtevna koreografija, duet sa dosta podrški, zvezda, vratolomija, nije omela Anu da korektno uživa otpeva pesmu. Dobila je zaista gromoglasan aplauz i vrištanje od publike!

Sebi je odabirom imitacije ugodio Knez, kojem je svaka do sada bila “najteža ikada”, a onda je odlučio da jednom bude “frajer i mačo”. Odabrao je Lenija Krevica i pesmu “Are you gonna go my way”

Odgovorite