Lik iz “Sopranosa” na slobodi: Sad sam novi čovek

Glumio je kriminalce i na kraju je postao jedan od njih u stvarnom životu.

Lilo Brankato, američki glumac kolumbijskog porekla, poznat po ulogama u hit seriji “The Sopranos” (Metju Bevilakva) i filmu “A Bronx Tale”, izašao je iz zatvora baš pred Novu godinu posle osam godina koliko je služio zbog razbojništva i učešća u ubistvu jednog policajca.

Po izlasku iz zatvora, Brankato, koji sada ima 37 godina, izjavio je da je sada drugi čovek i da jedva čeka da ponovo bude iza kamere.

“Mnogo sam se promenio i pokazaću svima da sam sada čovek kome se može verovati”, poručuje on.

Pre osam godina Brankato je sa svojim prijateljem obio jednu kuću u potrazi za drogom, a kada ih je policajac uočio oni su ga ubili. Brankato je bio osuđen zbog razbojništva, a njegov prijatelj za ubistvo policajca koji je imao 28 godina. Stiven Armato je osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a Brankato, koji nije bio naoružan, dobio je mnogo blažu kaznu.

“Ne prođe dan a da ne posmilim na taj 10. decembar 2005. godine. Te noći se sećam kao da je bila juče i nikada je neću zaboraviti. Voleo bih kada bih mogao da vratim vreme i ispravim stvari. Nažalost, to se ne može učiniti”, rekao je on američkim medijima.

Odgovorite