Juritmiks ponovo zajedno zbog Bitlsa

Grupa Juritmiks (Eurythmics) ponovo će nastupati zajedno na koncertu posvećenom legendarnim Bitlsima, saopštila je u ponedeljak grupa Recording Academy, koja organizuje dodelu Gremi nagrada.

Ani Lenoks (Annie Lennox) i Dejv Stjuart (Dave Stewart) izvodiće numere Bitlsa na večeri pod nazivom “The Night That C h a n g e d America: A Grammy Salute to the Beatles”. Taj dogadjaj održaće se 27. januara u Los Andjelesu, dan posle dodele Gremi nagrada, i biće sniman.
Dugogodišnji producent Gremija Ken Erlih, koji organizuje i ovaj specijal posvećen Bitlisima, naveo je da je smatrao da bi Juritmiksi bili idealni kao tribjut bend.
Erlih nije recizirao koje pesme Bitlsa će britanski duo izvesti, a poznato je da će Džon Majer i Kit Urban u duetu izvesti “Don`t Let Me Down”, a Ališa Kis i Džon Ledžend “Let It Be”.
Na bini će se naći i grupa Marun 5 i još desetak izvodjača, a producent je naveo da će imena drugih muzičara biti saopštena kasnije.
Specijal posvećen Bitlsima biće emitovan na televiziji CBS 9. februara, tačno 50 godina pošto je ta grupa prvi put nastupila u šou Eda Salivena. Procenjuje se da je 73 miliona gledalaca tada gledalo taj šou.

Odgovorite