Australijski “Cosmopolitan” hvali Karleušu: Ona je najpopularnija srpska pevačica!

Pre nekoliko meseci pop diva Jelena Karleuša dobila je veliko priznanje od strane prestižnog američkog magazina “W”, a da njen rad i karijera koju je uspela da napravi u Srbiji ima svetskog potencijala potvrdio je tekst u australijskom izdanju magazina “Cosmopolitan”.

jk

Naime, ekipa magazina je napravila osvrt na svetsku muzičku scenu uz konstataciju da postoji mnogo fenomenalnih izvođača i muzike i izvan “X Factor-a”, te su odlučili da za svoje čitaoce izdvoje nekoliko imena.

Među fenomenalnim primerima koje su naveli našla se i JK, koju su predstavili kao najpopularniju srpsku pevačicu i preteču Lady Gage.

Ona je najtiražnija srpska muzička zvezda, koja jezivo podseća na Lady Gagu. Budući da je Karleuša poznata od 1995. godine, ona “šokira” svoju publiku duže. Jelena kreira svoju “ludu” odeću izuzetno dobro, i ima svoju robnu marku pod nazivom “JK Wear”. Karleuša je takođe borac za ljudska prava, i strastvena u vezi ateizma, politike i demokratije. Ona takođe ima reperske “hardkor” tekstove pesama – navodi se u pomenutom tekstu.

Jelena je uslikane stranice časopisa objavila na svom Twitter profilu uz komentar:

Pozdrav domaćim medijima uz članak iz australijskog Cospomolitana! Jebi ga, omakne se nekom i lepa reč o meni ;-)) – napisala je JK na svom Twitter-u.

Odgovorite