Novinar MOZZART Sporta napadnut i opljačkan u Brazilu!

Samo sat vremena proveo je novinar MOZZART Sporta Aleksandar Gligorić na tlu Brazila i odmah dobio priliku da se upozna s tamnom strane ove zemlje!

Naime, Gligorić je sinoć otputovao u Brazil kako bi izveštavao sa predstojećeg Svetskog prvenstva u fudbalu, na aerodrom u Sao Paulu sleteo je oko 06:00 po lokalnom vremenu, a nešto kasnije, kada je izašao iz “šatl” autobusa kojim se prevezao do hotela, u centru grada napala ga je banda od nekoliko članova. Poprskali su ga suzavcem i za tren oka ostao je bez svega što je poneo u Južnu Ameriku, uključujući lična dokumenta, novac, laptop!

Sreća u nesreći je to što je izveštač  mozzart sporta prošao bez fizičkih povreda, ali i to što se u Sao Paulu trenutno nalazi reprezentacija Srbije, koja u petak igra prijateljski meč sa Brazilom na stadionu Morumbi, kao i delegacija Fudbalskog saveza Srbije. Svi oni, kao i kolege iz drugih redakcija koje se nalaze na američkoj turneji sa Orlovima, ali i ljudi iz ambasade Srbije, našli su se da pomognu u nevolji i na tome im je redakcija MOZZART Sporta zahvalna, kao i porodica Gligorić.

Aleksandar Gligorić odbio je da se vrati s novinarskog zadatka i ostaće u Brazilu, odakle će vas izveštavati o događajima sa Mundijala. Uskoro ćete moći da pročitate i kako je, iz njegovog ugla, protekao neprijatni susret sa, kako su mu objasnili u policiji u Sao Paulu, bolivijskom bandom…

mozzartsport.com

Odgovorite