Ceo Balkan stiže na Kalemegdan zbog koncerta Iron Maiden

Iron Maiden nastavljaju da probijaju sopstvene rekorde na aktuelnoj „Maiden England“ turneji, pa je juče i koncert u Sofiji potpuno rasprodat, sedam dana pre održavanja. Nakon tog, prodaja u bugarskom Eventimu za beogradski koncert 17. juna na Kalemegdanu se utrostručila, a i ostatak regiona svoj dolazak potvrđuje brojnim autobusima iz celog Balkana. Ostalo je sedam dana do koncertnog spektakla na Kalemegdanu, a u Beograd organizovano dolaze hiljade fanova iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore, ali i cele Evrope i raznih delova sveta. Nakon prošlonedeljnog nastupa na Rock am Ring festivalu pred 87.000 fanova, Mejdeni su sinoć održali dvočasovni spektakl i to ponovo pred više od 80.000 posetilaca, ovog puta Rock im Park festivala u Nirnbergu.

iron

Identična produkcija, ceo šou i atraktivna set lista očekuje i fanove ispod zidina Beogradske tvrđave, na „spektakularnom i istorijskom mestu“ kako Kalemegdan naziva i lično Brus Dikinso , popularni pevač grupe koja u Beograd dolazi još od ranih osamdesetih zbog „posebnog odnosa sa ovdašnjim fanovima“, kako je nedavno rekao i sam osnivač benda Stiv Haris. Bina koja se postavlja za ovaj koncert široka je čak 44 i visoka 17 metara i sadržaće nekoliko gigantskih zavesa sa slikama koje predstavljaju različite segmente koncerta. Popularna maskota Edi pojaviće se na bini u nekoliko izdanja od kojih je jedno visoko čak šest metara! Mejdene na turneji prati tim od blizu 90 ljudi, koji dovozi produkciju u nekoliko šlepera sa ozvučenjem, rasvetom i spektakularnom pirotehnikom, dok bend u Beograd dolazi sa svojim avionom Boing 757 kojim pilotira lično pevač Brus Dikinson.

 

Ulaznice za Fan Pit rasprodate su još u martu, a u prodajnoj mreži Eventim ostalo je još ulaznica za Parter 1 i 2 po cenama od 3500 i 2990 dinara, što su ujedno najpovoljnije cene na celoj turneji.

blic.rs

Odgovorite