Željko Joksimović napustio “Iks faktor”!!!

Druga sezona „X faktora“ kreće u martu sledeće godine, ali u ulozi sudije i mentora sigurno nećemo gledati Željka Joksimovića.

Produkcijska kuća MBK, koja je radila popularni format za Balkan, raspala se i posao će preuzeti neko drugi. Pojedini radnici angažovani na projektu su nezadovoljni, kao i većina takmičara.

– Učesnici su nezadovoljni jer nisu ispunjena mnoga obećanja. Jedino je pobednik Daniel Kajmakoski uspeo da nađe izdavača, a u međuvremenu se raspala grupa Doktori, a nove pesme još čekaju Aleksa Perović i Lukijan Ivanović – kaže izvor blizak produkciji.

Deo ovih saznanja su potvrdili Kristina Kovač i Kiki Lesendrić, ali o učešću u novoj sezoni kažu da je suviše rano da govore, dok je Željko Joksimović novim takmičarima i članovima žirija poželeo mnogo sreće i tako potvrdio da više neće suditi u „X faktoru“.

– Honorar, tempo isplate, kao i ceo ugovor spadaju u domen poslovne tajne. Verujem da će se i druga ugovorna strana profesionalno odnositi prema tome, kao što sam i ja profesionalno obavio svoj posao. Učesnicima, potencijalnom žiriju u nekoj od sledećih sezona želim mnogo sreće i uspeha – kaže Željko Joksimović.

Emina Jahović je trenutno na odmoru pa ostaje nedostupna za komentar.

 

Odgovorite