Zvezde Granda: Ovih pet kandidata ide u sledeći krug!

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se ponovo muška grupa kandidata, koja je po mišljenju žirija bila najjača do sada, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u sledeći krug, to su: Uglješa Radonjić, Haris Bogućanin, Nenad Milevski, Dejan Čavić i Damir Džakić.

Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su u takmičenju Zvezde Granda bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih muških kandidata, koji su po njihovom mišljenju zaslužili da se nađu u narednom krugu.

Emisija koja je do sada bila jedna od najboljih i najačih, gde je čak 14 kandidata izborilo plasman u baražni deo emisije, od samog početka donela je i dosta neslaganja među samim članovima žirija i produkcijskih sudija koji čine, Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić, Ipak, na kraju uspeli su da izaberu  najbolje takmičare, koji su zaslužili da se bore u baražu emisije.

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Uglješa Radonjić, Haris Bogućanin, Nenad Milevski, Dejan Čavić i Damir Džakić.

ziri

Podsetimo, prošle nedelje borila se ženska grupa kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Katarina Spasojević, Tamara Milutinović, Milica Jokić, Lidija Janković i Dragica Zlatić.

svetplus.rs

Odgovorite