Brus Džener menja pol pred kamerama

Brus Džener sportista i očuh najpotazijih rijaliti sestara dokumentovaće promenu pola u jednom rijalitiju.Brus se polako transformiše u ženu. Konačno je srećan a njegova porodica prihvata to što on radi. On se sada odlično oseća i zbog toga je sada pravo vreme da uradi ovako nešto-rekao je jedan njegov prijatelj magazinu “People”.

Bivši sportista odlučio se na ovaj korak pre nešto više od godinu dana a tada se podvrgao operaciji uklanjanja adamove jabučice. Nakon ove intervencije  Brus je krenuo i na psihološko savetovanje što je standardna procedura kada su operacije promene pola u pitanju.

brus1

-On je pristupio svojoj transformaciji veoma pametno i sa poštovanjem prema okolini. Umesto da ih sve naglo šokira, Brus je postepeno uvodio promene u svoj izgled, a njegova porodica se polako navikavala na promene-rekao je isti izvor.

Inače, Brus se nakon operacije podvrgao sitnim promenama fizičkog izgleda pa su ga fotografi snimili sa dugom kosom, nalakiranim noktima, izdepiliranim nogama i punijim usnama.

izvor.blic.rs

Odgovorite