Ovi takmičari će nastupiti u lajv emisijama “X faktora”

Surova pravila “Boot kampa” suzila su izbor kandidata na 24, a svakom članu žirija je zapalo po šest takmičara, odnosno bendova koji se bore za prolazak u lajv emisije i konačnu nagradu!

 

x

Večeras smo gledali kako sudije Masimo Savić i Željko Joksimović uz veliku muku, biraju po tri takmičara iz grupa starijih od 27, odnosno devojaka koje će se takmičiti u lajv emisijama.

Masimo je u pomoć pozvao koleginicu Ninu Badrić, koja mu je u mnogome pomogla da izabere konačna tri takmičara koji će ga predstavljati u lajv emisijama, a oni su Amel Ćurić koji je “oslobodio zver” i otpevao pesmu Goka Taneskog “Zbogom najmila”. Ninin komentar “Baš ti hvala što si me pozvao” je bio dovoljan Masimu da zna koga će poslati u lajv emisiju.

Drugi takmičar stariji od 27 godina koji je prošao u lajv fazu emisije je bio Nikola Marjanović, koji se poslužio lukavstvom pri pevanju “Airplane” grupe Red Hot Čili Pepers, s obzirom na to da je na ruci ispisao deo teksta. Ovo nije preterano zasmetalo Masimu i Nini, a Nikola se još jednom “obrukao” kada je došao u pobedničku sobu, jer nije znao broj telefona svoje devojke, pa je samo majci javio da je prošao dalje.

I treći takmičar koji je prošao kod Masima je bila Jelena Đurić, koja se večeras predstavila uz stav “pukovnik ili pokojnik” i otpevala pesmu “Aleluja” Leonarda Koena. Masimo i Nina bukvalno nisu znali šta ih je snašlo, pa je njen mentor samo prokomentarisao “Šta je ovo bilo? Bože te sačuvaj!”. Ona je uz suze radosnice prihvatila vest o plasmanu dalje i odmah je pozvala muža da mu saopšti kako ide dalje..

 

Na red je došao i Željko Joksimović, koji verovatno ima i najtežu grupu jer su u pitanju zaista talentovane devojke. Njemu je u odlukama pomogao Mirko Vukomanović, poznati muzički producent.

Prva koja je prošla dalje je bila Magdalena Bogić, koja je samouvereno iznela pesmu Aleksandre Radović “Čuvaj moje srce”. To su primetile i sudije, koje su kratko prokomentarisale da se Magdalena super zabavlja, a u direktnom suočavanju sa Marijom Beladom, sudije su izabrale upravo Magdalenu za prolaz dalje.

 

xx

 

Uprkos nesigurnosti Željka Joksimovića kada je pozvao Katarinu Simić na većanje, on je odlučio da je prosledi dalje u lajv emisije, jer je ipak njen talenat u pesmi “Bato” od Kaliopi došao do izražaja. Joksimović je zaključio da je ona borac i da joj treba pružiti šansu da se izbori za više od ovoga.

I treća devojka koja je prošla u finalne emisije je Iva Ćurić! Ova mlada dama je zaista prošla pravi rolerkoster emocija, a sudijama se predstavila pesmom “Tempera” od Džibonija. Sudije su zaključile da je ona nova Jadranka Stojaković i da treba da prođe u sledeći krug.

 

 

WILD CARD

“Samsung je odlučio da pruži novu šansu kandidatima koji nisu prošli dalje i jednog od njih vrati u šou. Na Fejsbuku pronađite Samsung profil i odaberite aplikaciju “Samsung Wild Card”, glasajte za svog favorita i tako mu pomozite da se vrati u takmičenje. Možete glasati samo jednom.

 

Izvor.24sata.rs

Odgovorite