„Fejsbuk“ uvodi opciju „za slomljena srca“

Najveća svetska društvena mreža je odlučila da pomogne osobama slomljenog srca – uvodi opciju „za lakše zaceljivanje rana“ koja je povezana sa statusom veze, odnosno, u trenutku kada se nečiji status promeni u „prekid veze“, „Fejsbuk“ će ponuditi opciju skrivanja svih fotografija, statusa i video-snimaka koji su u vezi sa vašim partnerom.

 

face

Ukoliko uključite ovu opciju, ime vašeg bivšeg partnera neće se pojavljivati u opcijama označavanja na fotografijama, statusi vašeg bivšeg partnera će biti skriveni i samo ograničen broj ljudi će ih moći da ih vidi.

Ovo smo uradili kako bismo pomogli ljudima koji prolaze kroz teške periode svog života“, objasnila je sajtu mreže Keli Vinters, menadžerka u „Fejsbuku“.

Vaš bivši partner neće dobiti obaveštenje da ste aktivirali tu opciju.

Do sada je jedino bila dostupna opcija kojom ste mogli da ukinute pojavljivanje bilo kakvih statusa ili fotografija određene osobe na vašem zidu ili da ih blokirate.

Sada imate novi set opcija kojim će vam biti lakše da privremeno izbrišete tu osobu i sprečite sebe da je uhodite putem ove društvene mreže i time produbite svoj bol.

 

fb

Izvor.rts.rs

Odgovorite