Uz karte za „Egzit“ besplatne karte za još tri festivala

Praznična akcija „Egzita“ traje do 15. januara. Do tada će kupci ulaznica za taj festival dobijati na poklon ulaznice i za ostala tri festivala „Egzitovog leta ljubavi 2017“: „Si dens“ u Crnoj Gori, „Si star“ u Umagu i „Revolušn“ u istorijskom selu na obodu Temišvara u Rumuniji.

U prodaji je i ograničen broj turističkih paketa za festival „Egzit“.

Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu „Egzit tripa“, zvanične turističke agencije „Egzitovog leta ljubavi“, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima.

Prvi u nizu festivala je „Si star“, novi festival u Istri, koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu Umaga „Stela Maris“.

Već je poznat deo programa glavne bine. Prve noći ga predvodi jedan od najpopularnijih svetskih bendova „Prodidži“, a potvrđeni su i „Dubioza kolektiv“ i “Urban&4”.

Sledeći festival je rumunski „Revolušn“ u Temišvaru, 2. i 3. juna.

Odmah nakon „Egzita“, koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, „Egzit avantura“ se, kao i prethodnih godina, nastavlja uz četvrto izdanje „Si densa“, od 13. do 15. jula.

Sva četiri festivala u organizaciji „Egzitovog“ tima će naredne godine proslaviti 50 godina od čuvenog „Leta ljubavi 1967“, kada je nastao revolucionarni hipi-pokret, koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravopravnost.

 

4

Ulaznice za „Ezit“ po ceni od 6.490 dinara se mogu kupiti onlajn putem sajta i direktno na prodajnim mestima mreže „Gigstiks“.

Odgovorite