Traži ga policija: Marinko Rokvić udario devojku?!

Pevač je navodno napao par u garaži tržnog centra, ali on tvrdi da je situacija bila obrnuta!

Marinko Rokvić je u subotu, danas, oko 15.45 sati fizički napao momka i devojku u garaži tržnog centra Delta Siti u Beogradu, tvrdi “Telegraf”.

Do konflikta je navodno došlo zbog parking mesta.

Devojka B. D. je čuvala mesto u garaži kada je naišao Marinko. Devojka je stavila ruku na haubu kako bi sprečila pevača da se parkira, a on ju je zbog toga nekoliko puta udario po glavi i licu. Pevač je takođe povredio i njenog momka I. A. a zatim je sa suprugom pobegao.

Policija je saslušala momka i devojku koju su potvrdili da im je Marinko naneo povrede, a sada traga za pevačem, tvrdi “Kurir”.

“Počeli su da se raspravljaju, a onda je Marinko besan udario prvo mladićevu devojku, a kada je momak krenuo da je odbrani, Rokvić ga je pesnicom udario. Raskrvario mu je arkadu, a povredio je i kolena. Marinko je sa ženom produžio u tržni centar, kao da se ništa nije desilo. Napadnuti par je pozvao policiju koja je na licu mesta”, objasnio je izvor za “Telegraf”.

S druge strane, Marinkova verzija događaja je potpuno obrnuta!

“Ja sam hteo da se parkiram, a devojka je stajala na parking mestu i nije želela da se pomeri. Zamolio sam je da se pomeri, a ona je to odbila i počela je rukama da udara po mom automobilu. Istovremeno, njen dečko je stao pored mojih vrata i nije mi dao da izađem. Nekako sam uspeo da izađem… počelo je guranje, on je zamahnuo, a njegova devojka je skočila na mene… Eto, tako je bilo”, ispričao je Marinko za ovaj list

Odgovorite