Nedeljni horoskop od 13. 2. do 19. 2. 2017.

Ovan
Prijatelji i druženje sa njima treba da Vam bude na prvom mestu, naročito početkom nedelje. Potrudite se da ne zapostavljate drage lkude zbog posla. Bavite se sportom, pošto ste dosta napeti.

Bik
Komunikativni ste. Pod stresom te zbog posla, poboljšajte komunikaciju sa drugima. Radite neke nove stvari, nemojte sedeti i čekati da se sve desi samo od sebe. Vikend posvetite sebi, odmorite se i bolje ćete se osećati.

Blizanci
Jako ćete dobro biti raspoloženi početkom nedelje. Imate višak energije. Previše ideja može napraviti haos. Ne prejedajte se. Bićete jako komunikativni sredinom nedelje. Nemojte svima pričati o svojim planova. Budite diskretniji. Moguć neki put.

Rak
Imate dosta energije. S obzirom na prošlu nedelju, sada ćete se osećati mnogo bolje i pozitivnije. Sredite dom. Kupite neku novu stvar za dom. Bavite se sportom. Budite aktivni. Posvetite se pprivatnom životu tokom vikenda.

Lav
Početak nedelje neće biti sjajan, jer ćete biti nervozni. No, već od srede ćete biti napraviti novi plan rada i bićete bolje. Moguć priliv novca početkom nedelje. Komunikativni ste. Pazite kome šta pričate. Ne zamerajte se partneru previše. Pazite kako vozite. Vikend provedite kod kuće. Moguć iznenadni poziv od nekog starom prijatelja.

Devica
Početkom nedelje nećete baš imati dosta energije. Potrudite se da ne zapostavljate druge ljude, pa ma koliko da Vam nešto teško bilo. Bolje ćete se osećati već od petka. Bavite se nekom aktivnošću. Moguć kraći put sredom nedelje. Pomalo ste napeti, ali pazite na svoje zdravlje.

Vaga
Posao mora da bude na prvom metu ove nedelje, morate se dobro pripremiti za ovu nedelju. Ako dobro startujete, brzo ćete imati rezultate. Ne zapostavljajte prijatelje tokom nedelje, možete se zabaviti . Opustite se i odmorite se. Tokom vikenda ćete setiti manji pad energije. Skloni ste flertu ove nedelje.

Škorpija
Bićete rastrzani početkom nedelje. Potrudite se da se usredsredite na porodicu, sredite stan, budite agilni. Moguće su greške na poslu. U drugoj polovini nedelje se družite više sa drugima, rasteretite se malo. Odmarajte tokom vikenda, kada ćete imati više energije i bićete bolje raspoloženi.

Strelac
Odlično se osećate ove nedelje. Malo Vam je rasuta pažnja. Štednja je itekako preporučljiva ove nedelje. Nemojte trošiti novac početkom nedelje, samo za i ne odlažite najbitnije stvari koje morate da nešto odradite. Potrudite se da budete vredni u drugoj polovini nedelje. Družite se sa prijateljima tkom nedelje, ali vikend posvetite sebi.

Jarac
Ove nedelje je izvestan priliv novca. Isto tako ne zapostavljajte saradnike. Bitno je da sve uskladite. Idite sredinom nedelje na neki kraći put. Pazite se u saobraćaju. Imaćete dosta posla u petak, pa se potrudite da brzo sve odradite, Za vikend se vidite sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno.

Vodolija
Jako ste dobro raspoloženi i komunikativni. Započnite pametno radnu nedelju, nemojte posle da žurite sa obavezama. Ne nervirajte se ako nešto ne stižete. Potrudite se da sve lepo organizujete. Sredinom nedelje su mogući neki nepredviđeni troškovi. Pozavršavajte poslove koje niste prošle nedelje.

RIbe
Nemojte se nervirati oko sitnica. U sredu i u četvrtak se potrudite da se posvetite sebi. Privatnom životu, porodici i partneru, se posvetite tokom vikenda. Ne trošite previše novca na sitnice koje Vam nisu potrebne. Budite racionalniji.

Odgovorite