Dnevni Kineski horoskop
 • Pacov

  Danas će vas ometati neka zabranjena želja ili atrakcija. To bi moglo da vas navede da svoju intimu dovedete upitanje i otkrijete nešto što ne biste trebali. Svi mi imamo zabranjene nagone i želje. Ako smatrate da je to nepošteno, nemoralno ili štetno, nađite način da odolite.

 • Bivo

  Jake emocije se kriju ispod površine. To bi vas danas moglo ometati i učiniti rastrojenim. Dan nije povoljan za romansu, jer je vaše samopouzdanje malo oslabilo. Nađite način da u toku današnjeg dana to popravite . Družite se sa nekim ko vam prija. Učinite neku sitnicu samo za sebe.

 • Tigar

  Danas ćete poželeti da pobegnete od svakodnevnice i rutine, i uradite nešto neočekivano i romantično. Ukoliko imate prilike, izađite napolje i provedite dan relaksirajući se sa nekim koga volite. Dan je takođe povoljan za donošenje važnih odluka.

 • Zec

  Iako ćete danas pokušati da izbegnete sukobe, neko će vam stajati iznad glave i pričati i pričati, upravo sa namerom da vas iznervira. Dajte sve od sebe da vas ne izbaci iz tkata. Pravi prijetelj nije onaj ko vam priča sto na sat po svaku cenu, već onaj koji ne priča mnogo, ali je voljan da pomogne delom. Budite u takvom okruženju.

 • Zmaj

  Danas je povoljan dan da budete vredni i odradite što više posla. Potrudite se da završite sve obaveze i zadatke koje ste ranije započeli, pre nego da počnete da se bavite nekim novim radom, bez obzira na to koliko vam uzbudljivo bude delovalo. Osobi koju volite, pokažite koliko vam znači.

 • Zmija

  Danas su mogući nesporazumi. Emocije će biti jake i uzburkane, pa vodite računa o tome šta pričate. Neko bi mogao uzeti stvari zdravo za gotovo. Na poslu će kružiti razne glasine. Neko će od vas kriti tajnu ili čak pokušati da vas slaže. Budite obazrivi i pokušajte da prozrete o čemu se radi. To je jedini način da preživite.

 • Konj

  Današnji dan je povoljan za putovanja. Ako morate da radite, promenite svakodnevnu rutinu i zabavite se na taj način. Ako se danas dobro organizujete u narednih dana ćete dobro funkcionisati. Budite aktivni. Šetnja će vam pomoći da saberete misli i donesete dobre odluke.

 • Koza

  Jaka energija danas vam donosi promene na svim životnim poljima. Ako želite slobodu, sada je vreme da se izborite za nju. Emotivno stresne situacije bi mogle da puste korenje ako ne pronađete način da mirno prihvatite sve što vam život nosi. Vodite računa.

 • Majmun

  Romansa je danas na pomolu. Ako imate voljenu osobu, učinite za nju nešto specijalno. Ako tražite nekoga, budite aktivni i radite ono što najviše volite. To će vam podići raspoloženje i samopouzdanje. Ako budete radosni i nasmejani privućićete novu osobu u svoj život.

 • Petao

  Vaša aktivna i avanturistička priroda će danas biti veoma izražena. Ako želite zabavu i akciju, proverite svoj raspored i napravite plan. Pazite samo da ne preterate u tome i ne isplanirate više nego što možete da postignete. Na taj način mogli biste obećati previše i nesvesno povrediti nekoga ko to ne zaslužuje.

 • Pas

  Današnji dan je povoljan da svoju pažnju posvetite duhovnim stvarima. Nemote pocenjivati značaj molitve i meditacije. To će vam pomoći da pronađete mir u duši i balans koji vam nedostaje. Radite ono što volite i budite opušteni. Muzika će danas takođe na vas imati jak uticaj.

 • Svinja

  Vaša prirodna sposobnost da uočite neiskrene ljude danas će od vas načiniti stražara. Bićete anđeo čuvar nekom prijatelju ili članu porodice koji će pasti pod uticaj nekoga sa veoma zlim namerama. Budite spemni da mu otvorite oči i spasite ga nevolje. Ali, budite blagi! U suprotnom, mogli biste izazvati suprotan efekat.

 

 

Izvor

Odgovorite