Dnevni ljubavni horoskop za 26.02.2017
 • Ovan

  Danas vodite računa o tome da svojom brzopletošću i nepažnjom ne povredite svog partnera. Vi nemate loše namere, ali ponekad vam je jezik brži od pameti. U večernjim časovima moguć je poziv iz inostranstva od nekoga ko vam je veoma značio u prošlosti.

 • Bik

  Danas ćete vi i vaš partner imati raspravu, jer ne delite mišljenje po pitanju jedne važne stari kada je vaš ljubavni život u pitanju. Zvezde vam savetuju da napravite kompromis i tako omogućite da vaša veza bude uspešna. U suprotnom doživećete niz komplikacija.

 • Blizanci

  Kada je vaš ljubavni život u pitanju, imaćete osećaj kao da se ništa ne dešava. Razmislite dobro ko je krivac za to. Ne možete uvek čekati da vaš partner preduzme prvi korak. Danas je pravo vreme da to budete upravo vi.

 • Rak

  Danas ćete se pitati šta vas to nervira. Bićete napeti i nervozni i nećete znati šta je uzrok toga. Potrebno vam je da se osamite i razmislite šta je to što želite u životu. Nemojte se ustručavati da tražite to od partnera.

 • Lav

  Danas ćete imati osećaj da je vašem životu potrebno malo začina i uzbuđenja. Ako vi i vaš partner stalno radite iste stvari i veza vam postaje rutina, mogli biste se uskoro zasititi jedno drugog. Pronađite način da osvežite odnos tako što ćete uraditi nešto ludo i neobično. Budite maštoviti.

 • Devica

  Danas će vam biti izuzetno teško da se složite sa bilo kime, pa i sa samim sobom. Ako imate partnera verovatno vam neće odgovarati bilo šta što da kaže. Pokušajte da kontrolišete svoje negativne emocije i ne krivite ga previše. Danas ste najverovatnije za sve razmirice krivi upravo vi. Vodite računa.

 • Vaga

  Danas energija donosi raspravu ukoliko ne bidete bili pažljivi. Vaš partner biće naročito emotivan i nestabilan. Pokušajte da imate razumevanja, a ne i vi da pravite dodatnu galamu, jer nije pravo vreme za to. Zagrlite svoju voljenu osobu i budite uz nju.

 • Škorpija

  Ponekad ne postoji druga opcija, nego da na teži način naučimo lekciju o ljubavi. Trenutni položaj planeta vam savetuje da iskažete svoje emocije, ma kakve one bile, pre nego da ih krijete i držite u sebi. Razgovarajte otvoreno sa partnerom. U suprotnom, moglo bi doći do velikog nesporazuma. Izbegnite neprilike na vreme.

 • Strelac

  Planete vam danas neće pomoći previše koliko imate da obavite važan razgovor. Naprotiv, moglo bi doći do veoma impulsivne i napete situacije. Šta god da vaš partner kaže, vi imate suprotno mišljenje. Nemojte biti tvrdoglavi po svaku cenu.

 • Jarac

  Vi ste duboki i intelekt u vezi vam je veoma važan. Danas ćete, međutim, doživeti veliko razočarenje kada shvastite da vaš partner nije u istom raspoloženju kao vi. Nemojte biti previše strogi. Pokušajte da se opustite i budite neozbiljni. To je recept za osmeh na licu.

 • Vodolija

  Nemojte biti zabrinuti ako danas budete išli na neki sastanak. Trenutni položaj planeta vam donosi uspeh u ljubavi. Bićete neobično harizmatični i puni samopouzdanja, što će oboriti sa nogu sve osobe suprotnog pola.

 • Ribe

  Vi već dugo priželjkujete ozbiljan razgovor sa svojim partnerom, a danas je pravo vreme za to. Planete vam donose oštar um, brz jezik i dozu smirenosti, koji će pomoći da ostvarite sve što želite. Ukoliko ste slobodni, porazgovarajte sa osobom koja vam se dopada. Ona neće ostati ravnodušna.

 

Izvor.vidovitost.com

Odgovorite