Dnevni ljubavni horoskop za 09.03.2017
 • Ovan

  Danas će vas zvezde ohrabriti da budete odlučniji nego ikad i kažete voljenoj osobi sve što ste imali na umu. Bilo da se radi o tome da želite da unapredite svoju vezu ili da želite da kažete šta vam smeta, vaše komunikacione sposobnosti će biti veoma izražene. Iskoristite to.

 • Bik

  Vaš partner će vas danas odvesti da neko divlje i neočekivano mesto. Zvezde vam savetuju da se opustute i zaboravite na svoje konzervativne navike. Uzbuđenje koje ćete doživeti nećete nikad zaboraviti. Potrebno je da shvatite da nema ništa loše u tome uživati u ljubavi.

 • Blizanci

  Danas vas očekuje interesantan susret sa nekim do koga vam je stalo. Međutim, u poslednje vreme ste se ponašali detinjasto i došlo je vreme da sada platite za to. Bez obzira na to što uvek volite de budete upravu, danas ćete morati da se povučete i prihvatite da ste pogrešili.

 • Rak

  Vi ste romantični po prirodi, a danas će ta osobina naročito doći do izražaja. Ako neko bude flertovao sa vama i poklanjao vam pažnju, nemojte izgubiti tlo pod nogama, već razmislite da li je ta osoba vredna pažnje. Moglo bi se dogoditi da budete povređeni kad se najmanje budete nadali.

 • Lav

  Danas će vam zvezde pomoći da napravite promenu i konačno naučite da kažete ne, iako je u pitanju vama veoma bliska osoba. Plašite se da ćete je izgubiti? Nema potrebe! Pokažite da imate jak karakter i veru u sebe i voljena osoba će vas obžavati.

 • Devica

  Ako danas budete imali problem sa voljenom osobom, to će biti jer niko od vas ne zna da se zaustavi kada je svađa u pitanju. Danas je najbolje rešenje da to budete upravo vi. Trenutni planetarni položaj vam daje strpljenje, hrabrost i snagu da svog partnera razumete više nego što je to uobičajeno. Ne budite tvrdoglavi.

 • Vaga

  Trenutni planetarni aspekat vam donosi pomoć kada je u pitanju rešavanje nekog važnog zadatka. Ako ste u poslednje vreme ostali bez inspiracije, budite spremni da danas dobijete nalet novih opcija i rešenja. Na vama će biti samo da se odlučite za koju!

 • Škorpija

  Danas ćete imati priliku da razgovarate sa nekim ko vam se dopada već duže vreme. Planete vam donose poseban šarm i hrabrost. Ako ste želeli da tu osobu pozovete na sastanak, nemojte se ustručavati. Neće moći nikako da vas odbije.

 • Strelac

  Zvezde vam danas donose interesantan susret. Konverzacija koja započne svađom bi se mogla pretvoriti u veoma romantičnu vezu. Upoznaćete neku osobu koja će vas nervirati, ali nakon dubljeg razgovora shvatićete da ste stvoreni jedno za drugo.

 • Jarac

  Sudeći po položaju planeta, danas ćete imati veoma dramatičan dan kada je ljubav u pitanju. Problem u važoj vezi bi mogao nastati zbog različitih pogleda na svet. Iako imate iste ciljeve, ideje kako do njih stići su potpuno različite. Pokušajte da budete vedriji i prihvatite mišljenje partnera.

 • Vodolija

  Danas ćete biti neodoljivi. Planete vam donose susret sa voljenom osobom sa kojom ste imali problema u poslednje vreme. Dajte sve od sebe da ostanete hladni, dostojanstveni i nasmejani. Obucite se lepo i pokažite koliko vredite. Niko neće moći da vam odoli.

 • Ribe

  Odluka koju morate da donesete nije ni malo laka, s obzirom na to da se dvoumite između razuma i emocija. Zvezde vam danas savetuju da date prednost osećanjima. To je jedini način da se kasnije ne pokajete. Ako se opredelite za razum, propustićete mnogo toga.

www.vidovitost.com

Odgovorite