Dnevni ljubavni horoskop za 13.03.2017
 • Ovan

  Partner će danas insistirati na tome da razgovarate, ali vama zaista neće biti do toga i želećete tišinu. On ima mnogo toga da vam kaže. Zvezde vam savetuju da salušate i uključite se, kako kasnije ne biste bili na gubitku. Budite iskreni. Nemate drugi izbor.

 • Bik

  Trenutni položaj planeta vam donosi rešenje problema koje ste vi i vaš partner imali u poslednje vreme. Iskren razgovor je ono što vam je potrebno. Slobodno recite sve šta imate na umu i budite spremni da saslušate. Bićete iznenađeni kako će se stvari pozitivno završiti. U večernjim časovima ćete se vinuti do zvezda.

 • Blizanci

  Vi nemate poverenja u veze u kojima su partneri jaki na rečima, a kada dođe do konkretnih događaja ne vidite apsolutno ništa. Danas, međutim, nećete moći da odolite slatkim rečima neke šarmantne osobe. Slobodno se prepustite. Zvezde vam donose povoljno vreme po pitanju ljubavi. Uživajte!

 • Rak

  Trenutna planetarna energija vas ohrabruje da izađete napolje i razgovarate sa ljudima, naročito ako imate ljubavnih problema. Vi ste prilično zatvoreni po prirodi, ali danas biste mogli dobiti koristan savet koji će vam pomoći da rešite probleme koje imate. Budite hrabri!

 • Lav

  Danas bi se iz svakodnevne konverzacije mogla izroditi neka lepa romansa, u kojoj ćete toliko uživati da ćete želeti da ponovite to iskustvo. Vaš intelekt će biti na zavidnom nivou, pa ćete se pored uživanja pokazati u najboljem svetlu. Bićete sposobni da se snađete o čemu god da se razgovara. To će biti vaše glavno oružje.

 • Devica

  Danas vam zvazde donose pozitivnu konverzaciju sa osobom kojoj se divite. Napokon ćete biti u prilici da preduzmete odlučujući korak. Bez obzira da li to bude na nekoj zabavi ili na poslu, slobodno priđite i šarmantno se nasmejte. Niko neće moći da vam odoli.

 • Vaga

  Zvazde vam danas donose izuzetne glasovne sposobnosti. Ali, ako budete razgovarali sa nekom prema kome osećate jaku fizičku strast, pokušajte da ostanete pribrani i smireni, kako ne biste oterali sagovornika od sebe. Ako primeti da ste previše uzbuđeni, mogao bi izgubiti interesovanje. Govorite opušteno i budite blagi i nasmejani.

 • Škorpija

  Ako danas prihvatite igru sa nekom opasnom osobom, zadržite svoj smisao za humor ukoliko izgubite. Ako vi i vaš partner imate nekih problema u vezi, razgovor je jedini način da ih rešite. Ako zajedno radite, ne dozvolite da vam se posao i ljubav pomešaju. To može imati samo negativne posledice.

 • Strelac

  Vi volite da budete sigurni da stojite čvrsto na zemlji pre nego što napravite prvi korak. Trenutni položaj planeta vas dovodi u takvu situaciju da ćete više neko uobičajeno imati izgrađenu stabilnost i sigurnost, što će vam pomoći da rešite trenutni problem ukoliko ga imate. Ako je u vašoj vezi sve idealno, razgovor će vam pomoći da svoje fantazije pretvorite u realnost.

 • Jarac

  Trenutna planetarna energija vam donosi razgovor koji će sva vaše snove pretvoriti u stvarnost. Bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni, svojim šarmom i intelektom ćete postići sve što poželite. Takođe vam donosi osećanje lagodnosti i prijatnosti u vezi. Imaćete samopouzdanja i sve će vam ići od ruke. Iskoristite ovaj dan.

 • Vodolija

  Danas ćete, sudeći po položaju planeta, verovatno upoznati osobu svojih snova. Na prvi pogled vam se neće učiniti tako, ali razgovarajući sa njom ćete otkriti da imate mnogo toga zajedničkog. To će biti osoba neverovatnog šarma i intelekta, kojoj nećete moći da odolite.

 • Ribe

  Planetarna energija vam donosi dobru komunikaciju. Ako ste u potrazi za partnerom, slobodno se obratite osobi koja vam se dopada i koju želite već duže vreme. Ona neće ostati ravnodušna. Vi dobro znate šta treba da kažete da svakoga oborite sa nogu. Iskoristite to.

Odgovorite