Ljubavni horoskop za 18 mart
 • Ovan

  Danas ćete više puta u toku dana promeniti svoj način razmišljanja i izgubićete se u sopstvenim emocijama. Biće vam veoma teško zbog toga, naročito ako upadnete u laž i doživite da budete uhvaćeni u njoj. Zato se prizemljite, razmislite šta želite i recite istinu. Možete da uživate ili da budete u problemu. Sve je na vama!

 • Bik

  Danas ćete imati priliku da ostvarite fantazije koje ste krili, a koje su dugo rasle i gorele u vama. Ako ste vi i vaša voljena osoba zaključili da su vam potrebne promene u životu, iskoristite današnji dan za to. Podelite sa svojom drugom polovinom sve što ste do sada krili i vaša veza će dobiti sasvim drugu dimenziju.

 • Blizanci

  Iskoristite umirujuće i blage planetarne aspekte da popravite i osvežite pomalo zahladnele odnose u vezi. Iskoristite to i ostvarite svoje snove, nadanja, želje i namere. Teški sukobi, zahlađenje i nemiri koje ste imali su prošlost. Od danas se sve popravlja.

 • Rak

  Danas vam zvezde dozvoljavaju da otvorite svoje srce. Vi ste uglavnom duboki i zatvoreni, ali danas se ne plašite. Osoba do koje vam je stalo deli osećanja kao i vi i ako pokažete kako se zaista osećate doživećete velike momente sreće. Opusitite se!

 • Lav

  Ne dozvolite da zatrovane misli utiču da promenite mišljenje o nekome ko je vama blizak. Zbog planetarnog aspekta koje je danas negativan, sumnjaćete na najgore i biti negativni, ali nema potrebe. Vaša voljena osoba je neko ko vam ljubav uzvraća i možete slobodno da se opustite.

 • Devica

  Planete će danas biti tako postavljene, da ća vas dovesti u situaciju u kojoj ćete biti potpuno zbunjeni. Neko sa kim ste bili bliski u prošlosti će doći u kontakt sa nekim iz vaše sadašnjosti i reći mu nešto što ne bi trebalo. Pronađite način da objasnite svom novom partneru da su to samo laži.

 • Vaga

  Kako dan bude prolazio, vi ćete biti sve sumnjičaviji kada je vaša voljena osoba u pitanju. Pokušajte da iskontrolišete svoju paranoju, jer je ona najverovatnije neopravdana. Ako zaista volite svog partnera prestanite to da radite, jer biste u suprotnom mogli da ga ugušite i oterate od sebe.

 • Škorpija

  Danas ćete biti zbunjeni i nećete moći da vidite stvari oko vas realnim očima. I ono što je očigledno i normalno, vama će delovati zbunjujuće i čudno. To je zbog toga što i vi i druga strana krijete osećanja, sklonite veo tajni i prepustite se ljubavi koju osećate jedno prema drugom.

 • Strelac

  Iako bi bilo najlepše da potpuno verujete svojoj voljenoj osobi, planete će vas danas skrenuti sa tog puta. To bi moglo značiti da ćete biti sumnjičavi i nezadovoljni, do te mere da ćete na kraju izazvati incident i napraviti pravi problem. Vodite računa. Ako nemate pravog razloga za dramu, nemojte je praviti.

 • Jarac

  Pozicija planeta je danas takva, da postoji tendencija da neki mali problem pretvorite u ogromnu zbrku i svađu. Zato, umesto što ste nezahvalni i ne vidite lepe stvari koje imate, nasmejte se i nemojte sve shvatati suviše ozbiljno.

 • Vodolija

  Danas povedite računa o svojoj tendenciji da tražite nesavršenost u svemu oko vas, jer bi vas to moglo uvaliti u nevolju. Ako se ne zaustavite, povredićete nekoga veoma dragog jer ćete ga optužiti da je uradio nešto što ustvari nije uradio. Pre nego što uperite prst, dobro proverite i razmislite o činjenicama.

 • Ribe

  Danas ćete nekoga želeti da vidite kroz ružičaste naočare. Bez obzira što će vam drugi govoriti suprotno, vi nećete želeti da im verujete, bez obzira na dokaze koji će se naći tačno pred vašim očima. Ako vi želite nešto da ostvarite sa njom, zvezde vam savetuju da ipak povedete računa i ostanete na zemlji.

 

 

vidovitost.com

Odgovorite