Dnevni ljubavni horoskop za 31.03.2017
 • Ovan

  Danas pokušajte što više da proširite svoje mentalne, emocionalne i psihološke vidike. Zvezde vam savetuju da budete otvoreni i istražite sve nove mogućnosti. Budite avanturista! Ovo naročito važi za vas koji ste u emotivnoj vezi, jer ćete je osvežiti i učiniti svog partnera srećnim i zaljubljenim iznova u vas. Napravite nešto ludo što će pamtiti ceo život.

 • Bik

  Ovo je pravo vreme da organizujete zabavu i pozovete sve ljude koje volite, poštujete i kojima se divite. Svi će biti srećni i dobro raspoloženi, a postoji i mogućnost da ostvarite novu romansu sa nekim na koga do sada niste obraćali previše pažnje. Otvorite oči jer je ovaj dan kao stvoren za romansu.

 • Blizanci

  Ako želite da se približite nekom posebnom, danas ćete morati da date više od svog uobičajenog šarma. Moraćete da se upletete u dublji razgovor o različitim uverenjima i sistemima vrednosti. Nemojte se plašiti, već se opustite i budite ono što jeste. To je pravi put da osvojite osobu do koje vam je stalo, a pored toga naučićete mnogo toga novog.

 • Rak

  Vodite računa da danas stvari ne krenu naopako. Pazite kako se izražavate, kako ne biste rekli nešto pogrešno ili u pogrešnom trenutku, ili kako ne biste dali komentar koji će uvrediti ili ražalostiti vašeg partnera. Pokušajte da, bez obzira što to nije u vašoj prirodi, ostanete taktični. Ako to uspete, provešćete divan dan sa voljenom osobom.

 • Lav

  Danas vam zvezde savetuju da se opustite. Ako ste u poslednje vreme radili previše i bili opterećeni poslom iskoristite ovu šansu i osvežite svoj ljubavni život. Izađite napolje i zabavite se. Ako imate pratnera provedite sa njim romantično veče, a ukoliko ste slobodni pozovite osobu koja vam se dopada u bioskop ili pozorište.

 • Devica

  Danas je sjajna prilika da izađete sa prijateljima, jer postoji šansa da upoznate značajnu osobu i sa njom provedete kvalitetno vreme. Ta osoba će ispuniti vaša iščekivanja, podržati vaše ideje i verovanja i svatićete da biste sa njom mogli provesti večnost. Upravo ta osoba mi mogla biti nešto više od prijatelja ili poznanika, a možda biste sa njom mogli provesti i ceo život.

 • Vaga

  Danas vam planete donose neko nerazumevanje i zabunu kada je ljubav u pitanju, što bi moglo ugroziti vašu vezu. Ako želite da izbegnete probleme i nepotrebne konflikte, razgovarajte i recite jedno drugom šta je to što vam smeta. Prilagođavanje, razumevanje i podrška su ključ uspeha u ljubavi.

 • Škorpija

  Vi u životu uglavnom sve držite pod kontrolom, ali danas će vam sve iskliznuti iz ruke i imaćete osećaj potpune izgubljenosti. Vaše uobičajene igrice vam ovoga puta neće pomoći da dobijete ono što želite. Pokušajte da se opustite i pustite stvari da idu svojim tokom. Ne mora uvek sve biti baš kako vi želite.

 • Strelac

  Danas vam zvezde donose suočavanje. Verovatno će licem u lice biti usmerene fantazija i realnost. Vi već dugo nešto želite, a ne shvatate da su vaše želje nerealne. Neko će vam sasuti istinu u lice. Ma koliko to bilo snažno i neprijatno, upravo je to za vaše dobro. Razmislite o svemu hladne glave i uključite razum, kako ne biste bili na šteti.

 • Jarac

  Čini vam se da partner konstantno priča jedno, a radi sasvim suprotno od toga. Postoje razni načini izražavanja mišljenja i emocija, pa bi bilo dobro da još jednom razmislite pre nego što krenete sa optužbama. Moguće je da je u pitanju nesporazum u percepciji. Jedan otvoren razgovor rešiće sve nesuglasice.

 • Vodolija

  Susreti sa značajnim ljudima pokrenuće neke teme koje su dugo bile potiskivane. Planetarni aspekti stvaraju mistično okruženje koje otvara vrata prema novim emotivnim partnerima. Ukoliko ste u vezi, pokušajte da uradite nešto što će se razlikovati od uobičajenog okvira vašeg ponašanja. Vreme je za promene.

 • Ribe

  Ako večeras idete na sastanak, vaše mišljenje prema toj osobi menjaće se iz momenta u momenat. Nećete nikako moći da je procenite i pročitate koje su joj namere. Najpametnije je da to ni ne pokušavate, nego da se prepustite i uživate u misterioznom momentu. Zvezde vas čuvaju. Ne brinite.

Odgovorite