BENDOVI ELEMENTAL I NOLA PREDSTAVLJAJU NOVE SPOTOVE NA MTV KANALU

U MTV Premijeri u ponedeljak, 3. aprila u 20:00, gledamo nove spotove benda Elemental za pesmu “Ništa”, s nagrađivanog albuma „Tijelo“, i za “Vratio si me” pulskog benda Nola.

 

“Pesma ‘Ništa’ govori o jednom stanju emotivne ošamućenosti, o emotivnom limbu u kojem se čovek nađe nakon neke stresne situacije. Kao kad se nađeš preblizu eksplozije, pa ti samo šumi u ušima… Onaj osećaj kada si potpuno prazan, ništa te ne dotiče, ništa te preterano ne dira, samo se ljuljaš i obavljaš životne obaveze kao na autopilotu. Jedino što te iz toga može prenuti je rečenica – “ostanimo prijatelji” koja često dođe kao šamar i jedino što, zapravo, osetiš je ta neka prodorna bol – je li to razočaranje, olakšanje ili nešto treće – to ostavljamo slušaocima da sami interpretiraju kako im odgovara. Kako pesma kaže: “Pametnome dosta“. Mi jedva čekamo da pustimo spot i vidimo kakve će interpretacije biti” – izjavila je Remi iz Elementala povodom MTV premijere.

Atmosferu pesme video pričom donosi Radislav Jovanov Gonzo, poznati reditelj kojem je ovo prva saradnja s bendom Elemental.

 

 

“Svako od nas živi u svojih šest mentalnih zidova, ili kamenoj kugli, u kojoj se odvija neprekidni splet radosti i tuge, zadovoljstva i neugode, ostvarenosti i želja,” započinju članovi benda Nola priču o novom spotu za pesmu “Vratio si me”, koja hvata intimne trenutke nekoliko “nas” u trenucima svih ovih stanja. “Da li nas najviše veseli peglanje, kuvanje, plesanje, izležavanje pred televizorom ili u kadi? Da li je ruka prijatelj, partner, ljubavnik – to znamo samo mi. Ali uz dobar rif sa zvučnika sve uvek dobije dodatnu boju,” poručuje pulski bend.

Nola se vratila nizu izdavanja odličnih singlova i spotova. Pesma “Vratio si me” velika je najava i fizičkog izdanja, EP-ja „Negdje između“ koji će premijerno predstaviti 6. aprila u Tvornici kulture u Zagrebu.

Odgovorite