Preminuo otac poznatog glumca

Kuba Guding Senior, otac glumca Kube Gudinga Juniora, preminuo je u 72 godini. On je pronađen mrtav u četvrtak u dolini San Fernando.

Policija kaže da su pevačevo beživotno telo pronašli u njegovom automobilu. Hitna pomoć pozvana je oko 13 časova kako bi pokušali da ga vrate u život, ali nisu uspeli.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla prazne flaše alkoholnih pića i bočice lekova u automobilu, pa se pretpostavlja da je preminuo od predoziranja. Za sada nema znakova da je smrt nastupila pod sumnjivim okolnostima, a očekuje se izveštaj patologa i toksikoški nalazi.

Njegov sin je slavni glumac i oskarovac Kuba Guding Džunior (49), a i Guding Stariji je bio prilično poznat i popularan. Bio je pevač grupe “The Main Igredient” sa kojom je postigao velike uspehe na top listama sedamdesetih i osamdesetih godina.

Guding Senior sledeće nedelje trebalo je da proslavi 73 rođendan. Pored Kube Gudinga Džuniora, ima i sinove Omara i Tomija, i ćerku Ejpril, koje je dobio sa suprugom Širli Guding. Oni su se venčali 1966, da bi se razveli osam godina kasnije. Ipak, 1995. godine, čak 21 godinu nakon što su se razveli, svom braku su dali još jednu šansu.

 

kuba

Odgovorite