Dnevni ljubavni horoskop za 05.05.2017
 • Ovan

  Danas će vam zvezde pomoći da napravite promenu i konačno naučite da kažete ne, iako je u pitanju vama veoma bliska osoba. Plašite se da ćete je izgubiti? Nema potrebe! Pokažite da imate jak karakter i veru u sebe i voljena osoba će vas obžavati.

 • Bik

  Ako danas budete imali problem sa voljenom osobom, to će biti jer niko od vas ne zna da se zaustavi kada je svađa u pitanju. Danas je najbolje rešenje da to budete upravo vi. Trenutni planetarni položaj vam daje strpljenje, hrabrost i snagu da svog partnera razumete više nego što je to uobičajeno. Ne budite tvrdoglavi.

 • Blizanci

  Trenutni planetarni aspekat vam donosi pomoć kada je u pitanju rešavanje nekog važnog zadatka. Ako ste u poslednje vreme ostali bez inspiracije, budite spremni da danas dobijete nalet novih opcija i rešenja. Na vama će biti samo da se odlučite za koju!

 • Rak

  Danas ćete imati priliku da razgovarate sa nekim ko vam se dopada već duže vreme. Planete vam donose poseban šarm i hrabrost. Ako ste želeli da tu osobu pozovete na sastanak, nemojte se ustručavati. Neće moći nikako da vas odbije.

 • Lav

  Zvezde vam danas donose interesantan susret. Konverzacija koja započne svađom bi se mogla pretvoriti u veoma romantičnu vezu. Upoznaćete neku osobu koja će vas nervirati, ali nakon dubljeg razgovora shvatićete da ste stvoreni jedno za drugo.

 • Devica

  Sudeći po položaju planeta, danas ćete imati veoma dramatičan dan kada je ljubav u pitanju. Problem u važoj vezi bi mogao nastati zbog različitih pogleda na svet. Iako imate iste ciljeve, ideje kako do njih stići su potpuno različite. Pokušajte da budete vedriji i prihvatite mišljenje partnera.

 • Vaga

  Danas ćete biti neodoljivi. Planete vam donose susret sa voljenom osobom sa kojom ste imali problema u poslednje vreme. Dajte sve od sebe da ostanete hladni, dostojanstveni i nasmejani. Obucite se lepo i pokažite koliko vredite. Niko neće moći da vam odoli.

 • Škorpija

  Odluka koju morate da donesete nije ni malo laka, s obzirom na to da se dvoumite između razuma i emocija. Zvezde vam danas savetuju da date prednost osećanjima. To je jedini način da se kasnije ne pokajete. Ako se opredelite za razum, propustićete mnogo toga.

 • Strelac

  Danas će vas zvezde ohrabriti da budete odlučniji nego ikad i kažete voljenoj osobi sve što ste imali na umu. Bilo da se radi o tome da želite da unapredite svoju vezu ili da želite da kažete šta vam smeta, vaše komunikacione sposobnosti će biti veoma izražene. Iskoristite to.

 • Jarac

  Vaš partner će vas danas odvesti da neko divlje i neočekivano mesto. Zvezde vam savetuju da se opustute i zaboravite na svoje konzervativne navike. Uzbuđenje koje ćete doživeti nećete nikad zaboraviti. Potrebno je da shvatite da nema ništa loše u tome uživati u ljubavi.

 • Vodolija

  Danas vas očekuje interesantan susret sa nekim do koga vam je stalo. Međutim, u poslednje vreme ste se ponašali detinjasto i došlo je vreme da sada platite za to. Bez obzira na to što uvek volite de budete upravu, danas ćete morati da se povučete i prihvatite da ste pogrešili.

 • Ribe

  Vi ste romantični po prirodi, a danas će ta osobina naročito doći do izražaja. Ako neko bude flertovao sa vama i poklanjao vam pažnju, nemojte izgubiti tlo pod nogama, već razmislite da li je ta osoba vredna pažnje. Moglo bi se dogoditi da budete povređeni kad se najmanje budete nadali.

 

Izvor.Vidovitost.com

Odgovorite