Džej Zi o ličnim pitanjima u novom albumu 4:44

Američki reper Džej Zi (Jay-Z) u svom novom albumu govori otvoreno o svom odnosu prema supruzi Bijons, tuči u liftu sa njenom sestrom Solnanž i o svojoj deci.

Slavni reper juče je objavio novi album „4.44“ koji je ubrzo postao glavna tema preko interneta i na društvenim mrežama. U glavnoj numeri on se izvinio Bijonsi zbog nekih ranijih odluka.

Reč je o prvom albumu proslavljenog repera od njegovog studijskog izdanja Magna Carta… Holy Grail, objavljenog 2013. godine.

„Sazrela si brže od mene, ja nisam bio spreman i izvinjavam se, video sam nevinost kako ti odlazi iz očiju, i dalje žalim za tom smrću, izvinjavam se za svu mrtvorodjene, zato što nisam bio prisutan tvoje telo nije moglo to da prihvati“, repovao je Džej Zi.

Na prvoj numeri albuma „Kill Jay Z“, reper je govori o tuči u liftu 2014, kada je snimljeno kako ga Bijonsina sestra napada.

„Podsticala si Solanž, znajući sve vreme da je samo trebalo da kažeš da nisi bila u pravu“, repovao je Džej Zi.

Glas njihove starije ćerke Blu Ajvi se čuje na zadnjoj numeri „Legacy“, a Džej-Zi govori i o svojoj majci.

On govori o blizancima koje su on i Bijonsi dobli mada ni on ni ona nisu zvanično komentarisali njihovo rodjenje.

Tridesetpetominutni album koji ima deset numera može da se čuje preko striming servisa Tajdan (Tidal) čiji su zajednički vlasnici Džej Zi, Bijonsi, Rijana, Madona i druge zvezde. Takodje je dostupan korisnicima Sprinta kojije ranije ove godine kupio 33 odsto servisa Tajdal.

(Beta)

Odgovorite