Tom Kruz kao jedan od najvećih američkih prevaranata

Filmovi zasnovani na istinitim pričama, naročito kada su protagonisti simpatični antiheroji, odlično prolaze kod publike. Upravo jednog takvog igra Tom Kruz u novom ostvarenju “Beri Sil – Američki original” o pilotu i prevarntu kog angažuje CIA.

Švercer. Obaveštajac. Patriota. Jedan od najbogatijih ljudi 1980-ih u Americi je neko za koga nikada niste čuli. Sa svojim đavolski arogantnim stavom i željom za luksuznim životom, pilot TWA Avio – kompanije, Beri Sil (Tom Kruz) je heroj svog mirnog južnjačkog grada.

Na veliko iznenađenje njegove žene Lusi (igra je Sara Rajt Olsen ), šarmantni preduzetnik je stigao od veoma cenjenog pilota TWA kompanije do ključne figure jednog od najvećih skandala u modernoj istoriji. Od razmene oružja i zarobljenika, do obučavanja vojnih snaga centralno i južnoameričkih država, Beri postaje heroj koji radi protiv sistema.

Međutim, u pola noći oni se selile iz Baton Ruža, Luizijana, u Menu u Arkanzasu. CIA je pomogla Beriju da u Meni napravi bazu za svoje operacije, daleko od očiju države i federalnih vlasti ali on mora zauzvrat d aim pomogne.

Film premijeru ima 30. avgusta, prenosi Blic.

Odgovorite