POSITIVE RADIOS OD SADA ZA KORAK BLIZI

chromwebstorKako bi vam olakšali pristup sajtu radio stanicama koje svakodnevno emituju muziku za sve generacije i ukuse, pokrenuli smo dve chrome aplikacije koje će vam nadamo se biti od koristi. Pratite uputsva i instalirajte aplikalcije u vaš Chrome Browser i dobićete tri nove aplikacije koje će vam omogućiti da svega jednim ili uz dva klika postanete deo naše radio stanice.

Ukoliko ste naišli na neki problem ili želite da nam prijavite grešku u aplikaciji posetite našu stranicu kontakt i pošaljite nam komentar, potrudićemo se da problem rešimo u što kraćem roku.  

Chrome Desktop Launcher

Klikom na sliku otvoriće vam se sajt sa koga će te moći da instalirate malu ali moćnu aplikaciju koja će vam omogućiti da naš sajt, ali i druge vama omiljene sajtove pokrećete sa toolbar trake na vešem desktopu.

Klikni na sliku:

pchromelauncher

PositiveRadios Launcher

Ako ste uspešno završili prvi korak, u drugom će te dodati PositiveRadios Launcher u Chrome Desktop Launcher, i time dobiti mogućnost da svega pomoću dva klika dođete do našeg sajta i svih vama omiljenih radio stanica.

klikni na sliku:Logo_Q_128

PositiveRadios Live

klikom na sliku ispod i instaliranjem PositiveRadios Live aplikacije za Google Chrome dobiće te novu ikonicu u gornjem desnom uglu vašeg Chrome browsera i time imati mogućnost da jednim klikom dožete do vama omiljene stanice Positive EX-YU ili odatle posetite naš sajt i slušate neku drugu opet vama omiljenu stanicu.

klikni na sliku:Logo_Q_PR_128