Prodigy na novom „Egzitovom“ festivalu „Si star“!

Prodigy na novom „Egzitovom“ festivalu „Si star“!

Prvi u nizu festivala na „Egzitovoj“ festivalskoj avanturi 2017. godine biće novi „Si star“ festival (Sea Star), koji će biti održan 26. i 27. maja u turističkom kompleksu “Stella Maris” u Umagu. Na listi izvođača „Prodidži“ i „Dubioza kolektiv“! Kako se navodi u najavi, već je poznat i deo programa glavne bine novog festivala, a … Nastavi sa čitanjem »

EKSKLUZIVNI AKUSTIČNI NASTUP SEVDAHBABY&DJIXX U ROKANJU

SevdahBABY & Djixx nastupiće narednog četvrtka, 1. decembra, u Rokanju, u izdanju kakvo još niste čuli! Akustične verzije elektro-pop hitova sastava SevdahBABY i Djixx već više godina privlače pažnju  veoma raznovrsne publike. Zanimljivo je  da su te obrade uvek izazivale podjednako interesovanje kao i elektronske verzije tih hitova. Zato nije čudno da su se ovi … Nastavi sa čitanjem »

ERASURE specijalni gosti na turneji Robija Vilijamsa

ERASURE specijalni gosti na turneji Robija Vilijamsa

Duo ERASURE – Vince Clarke i Andy Bell, sa zadovoljstvom vas obaveštavaju da će se pridružiti Robbieu Williamsu kao specijalni gosti na njegovoj stadionskoj turneji 2017. godine. Turneja počinje 2. juna i trajaće do septembra. Turneja startuje koncertom u Mančesteru, 2. juna a zatim će obuhvatiti Francusku, Holandiju, Belgiju, Nemačku, Norvešku, Finsku, Poljsku, Litvaniju, Češku, … Nastavi sa čitanjem »

Zakazan i treći koncert „Bijelog dugmeta“ u „Kombank areni“

Zakazan i treći koncert „Bijelog dugmeta“ u „Kombank areni“

Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa zakazali su i treći koncert, 26. novembra u „Kombank areni“, pošto su ulaznice za njihove nastupe 19. i 20. novembra rasprodate. Tako će, posle 11 godina, beogradska publika moći tri dana da uživa u muzici „Bijelog dugmeta“, koja je obeležila odrastanje i mladost generacija od sedamdesetih godina … Nastavi sa čitanjem »

Dropkick Murphys  8 februara u DOB-u

Dropkick Murphys 8 februara u DOB-u

Jedan od najvećih aktuelnih pank bendova, bostonski sastav „Dropkik marfiz“, u sklopu evropske turneje kojom obeležavaju dve decenije postojanja, dolaze u Beograd gde će 8. februara održati koncert u Domu omladine Beograda. Na ovoj turneji pratiće ih hard-kor sastav „Slepšot“ (Slapshot), koji sami članovi „Dropkik marfiza“ (Dropkick Murphys) navode kao jedne od uzora iz mladosti. … Nastavi sa čitanjem »

Na proleće novi album i evropska turneja „Dipeš moda“

Na proleće novi album i evropska turneja „Dipeš moda“

Na konferenciji održanoj u Milanu članovi sastava „Dipeš mod“ otkrili su da njihovi obožavaoci početkom sledeće godine mogu da očekuju nove pesme, kao i da popularna grupa uskoro kreće na evropsku turneju. Dejvid Gan i ekipa proteklih godina radili su na novim pesmama koje će sledećeg proleća biti objavljene na albumu Spirit. Producent albuma je … Nastavi sa čitanjem »

Raprodat koncert Justina Biebera u Zagrebu!

Raprodat koncert Justina Biebera u Zagrebu!

U prodaji su još samo premium VIP ulaznice… Ulaznice za koncert Justina Biebera u Hrvatskoj zvanično su rasprodate! U muzičkom spektaklu kanadske pop senzacije, koji će se održati 9. novembra 2016. godine u Areni Zagreb, uživaće više od 18.500 najvećih obožavatelja sa ovih prostora. Miljenik ljubitelja pop muzike širom sveta ovime je postao, uz U2, … Nastavi sa čitanjem »

Koncert u Prinsovu čast 13. oktobra u Mineapolisu

Koncert u Prinsovu čast 13. oktobra u Mineapolisu

Porodica preminulog muzičara Prinsa najavila je 13. oktobra koncert njemu u čast u Mineapolisu.Koncert će biti održan na stadionu u Prinsovom rodnom gradu, prodaja ulaznica počinje sledećeg meseca, a prva imena izvođača znaće se uskoro, piše magazin NME. „Uzbuđeni smo što ćemo okupiti sve na porodičnom slavlju Prinsove muzike i njegovog nasleđa. Nema boljeg mesta … Nastavi sa čitanjem »