Zvezda bez Rikardinja u Pragu

Zvezda bez Rikardinja u Pragu

Brazilski krilni napadač Rikardo Kalvasante Mendeš, poznatiji kao Rikardinjo, stigao je letos posle dobre sezone za moldavski Šerif u Zvezdu sa epitetom velikog pojačanja, međutim, “kockice se nisu poklopile”. Rikardinjo nije ostavio zapažen utisak u uvodnim utakmicama, ali je i pored toga pomalo iznenađujuće da nije doputovao sa saigračima u Prag na revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija … Nastavi sa čitanjem »

Tužba protiv Venus Vilijams zbog smrtnog ishoda u sudaru

Tužba protiv Venus Vilijams zbog smrtnog ishoda u sudaru

Američka teniserka Venus Vilijams optužena je da je odgovorna za smrt čoveka koji je preminuo od povreda zadobijenih u sudaru koji je ona izazvala.Advokat koji predstavlja porodicu Džeroma Barsona podneo je tužbu na Floridi, dan pošto je policija objavila izveštaj u kojem se navodi da je Venus Vilijams prouzrokovala sudar 9. juna. Teško povređen, Barson … Nastavi sa čitanjem »

Mesi oženio simpatiju iz detinjstva

Mesi oženio simpatiju iz detinjstva

Argentinska fudbalska zvezda Lionel Mesi oženio je svoju simpatiju iz detinjstva u svom rodnom gradu, a ceremonija je okarakterisana kao „venčanje veka“.Građansko venčanje za Mesija (30) i Antonelu Rokuco (29) održano je u luksuznom hotelu u gradu Rozario. Fudbalske zvezde i druge poznate ličnosti bile su među 260 gostiju, a ispred hotela bio je raspoređen … Nastavi sa čitanjem »