Branko Lazić završio Evrobasket!

Branko Lazić završio Evrobasket!

Bek Srbije Branko Lazić zbog povrede više neće igrati na Evrobasketu, prenosi B92.net Lazić je odigrao tek 36 minuta u prethodnih šest utakmica za “Orlove” u Istanbulu, najviše je na parketu bio protiv Velike Britanije 14. Prosečno je beležio 0,7 poena uz po 0,5 asistencija i skokova u ekipi Aleksandra Đorđevića. Još uvek nema informacija da … Nastavi sa čitanjem »

Prijenos utakmice Kipar – Bosna i Hercegovina

Prijenos utakmice Kipar – Bosna i Hercegovina

Iako je vrelo ljeto na izdisaju, na Kipru će našim “Zmajevima” sigurno biti pakleno i u zraku i na travnjaku. Prvi od četiri završna čina kvalifikacija za Mundijal, Džeko, Pjanić, Ibišević i družina, imat će u Nikoziji odakle su se već jednom trijumfalno vratili kući. I ovaj put samo se pobjeda traži, bilo da se … Nastavi sa čitanjem »

Zvezda bez Rikardinja u Pragu

Zvezda bez Rikardinja u Pragu

Brazilski krilni napadač Rikardo Kalvasante Mendeš, poznatiji kao Rikardinjo, stigao je letos posle dobre sezone za moldavski Šerif u Zvezdu sa epitetom velikog pojačanja, međutim, “kockice se nisu poklopile”. Rikardinjo nije ostavio zapažen utisak u uvodnim utakmicama, ali je i pored toga pomalo iznenađujuće da nije doputovao sa saigračima u Prag na revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija … Nastavi sa čitanjem »