Turski par na svadbi nahranio 4.000 sirijskih izbeglica

Turski par na svadbi nahranio 4.000 sirijskih izbeglica

Svojim humanim gestom jedan turski par koji se venčao prošle nedelje zapanjio je svet. Naime, Ali Uzumčoglu i njegova supruga Esra Polat podelili su svoj svadbeni ručak sa 4.000 sirijskih izbeglica. Tradicionalne turske svadbe obično traju tri dana, od utorka do četvrtka, a poslednjeg dana sve kulminira velikom gozbom. Međutim, ovaj turski par je rešio … Nastavi sa čitanjem »

MUZIČKI KALENDAR ZA 30.07.2015

MUZIČKI KALENDAR ZA 30.07.2015

Na današnji dan rođeni su:   1929 : Christine McGuire (The McGuire Sisters) 1936 : Buddy Guy 1941 : Paul Anka 1945 : David Sanborn 1946 : Jeffrey Hammond (Jethro Tull) 1949 : Andy Scott (Sweeet) 1949 : Joyce Jones (First Choice) 1949 : Hugh Nicholson (Marmalade) 1958 : Kate Bush 1972 : Brad Hargraves (Third Eye Blind)           Na današnji dan preminuli su: … Nastavi sa čitanjem »

Horoskop za 21.7.2015.

Horoskop za 21.7.2015.

Vaš horoskop za dan: 21.07.2015. OVAN Poslovne mogućnosti se često menjaju, tako da faktor dobre procene i brze akcije utiče na završne rezultate. Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste sprečili dodatne komplikacije. Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali Vi neprekidno smišljate novi način delovanja na … Nastavi sa čitanjem »

Kako bi svet izgledao kada bi se sav led istopio

London? Big Ben pod vodom. Samo uspomena. Venecija? Jadransko more progutalo velelepne kanale i Trg Svetog Marka. Istanbul, Stokholm, Sankt Peterburg, Brisel, Barselona i još mnogi gradovi na dnu mora. Danske i Holandije više nema. To je samo delić scenarija ka kom čovečanstvo hrli – topljenju svog leda na planeti. Šteta koju čovek uzrokuje doprinoseći … Nastavi sa čitanjem »

Dogodilo se na današnji dan

Dogodilo se na današnji dan

1818. – U Austriji je otpevana je prva poznata božićna pesma „Silent Night, Holy Night“ od Franca Jozefa Grubera i Jozefa Mora. 1830. – Premijerno je izvedena „Fantastična simfonija“ Hektora Berlioza. 1834. – Atina je proglašena prestonicom novostvorene Helenske Kraljevine. 1917. – Prva drama koja je osvojila Pulicerovu nagradu, „Zašto Meri?“, je premijerno izvedena u … Nastavi sa čitanjem »

Stanija u šoku: Fan nosi majicu na kojoj je ona naga

Stanija u šoku: Fan nosi majicu na kojoj je ona naga

Na snimanju emisije „Nedeljno popodne“ kod Lee Kiš gošća je bila Stanija Dobrojević, ali i članovi rok grupe „Digitalna draga“ koji su šokirali našu najpoznatiju starletu. Naime, član ovog benda Dejan, na sebi je imao majicu na kojoj je golišava Stanija i koju je pokazao Dobrojevićevoj kada je raskopčao duks. Rijaliti zvezda je ostala u … Nastavi sa čitanjem »

Stanija: Prate me nakaze!

Stanija: Prate me nakaze!

Staniju Dobrojević očigledno su uvredili neki novinski natpisi pa je reagovala na svom „Facebook“ profilu. Nema kome šta da se pravdam, a vama hvala na ovolikoj podršci, poručila je Stanija svojim fanovima i dodala: Pitam se samo dokle će me pratiti ove nakaze?!