Lapsus voditeljke koji je sve nasmejao: Toliko je vruće da…(video)

Voditeljka centralnog Dnevnika RTRS, Biljana Knežević, postala je hit u regionu nakon što se požalila kolegi kako je toliko vruće da „čovek ne može ni da se seksa“, što je otišlo u etar. Biljana je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, a kako su paklene vrućine na „snazi“, mnogi su se prisetili njene urnebesne izjave. … Nastavi sa čitanjem »

Kris Martin otpevao čuvenu pesmu Linkin parka “Crawling” /VIDEO

Frontmen grupe Koldplej Kris Martin odao je počast kolegi Česteru Beningtonu, koji je nedavno izvršio samoubistvo, izvođenjem pesme “Crawling“.Kris je na koncertu u Nju Džersiju na klaviru izveo čuveni hit grupe Linkin park “Crawling“ i na taj način odao počast svom pokojnom kolegi. “Znam da će ovo završiti na Jutjubu, zato želim da to izvedem … Nastavi sa čitanjem »

Vremeplov za 02.08.2017

Vremeplov za 02.08.2017

1789. – Francuska Ustavotvorna skupština izglasala je Deklaraciju prava čoveka i građanina; stvorena je pod uticajem ideja prirodnog prava, po ugledu na deklaracije prava koje su pojedine države SAD donele ranije. Deklaracija proklamuje izvesna osnovna, prirodna i nezastariva prava čoveka kojih ga nikakva vlast ne može lišiti. Uticaj ovog akta bio je veliki, ne samo na … Nastavi sa čitanjem »

Ovo je jedina osoba koju su “Simpsonovi” ikada odbili

Kameo uloga u “Simpsonovima” – jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, znak je da je neko uspeo u životu. Ipak, jedna osoba iz Njujorka izgleda je propustila tu priliku, piše Independent.Jedan od izvršnih prodicenata serije, Al Džin, tvrdi da je američki predsednik Donald Tramp jedina osoba kojoj je uskraćeno gostovanje u “Simpsonovima”. U intervjuu na … Nastavi sa čitanjem »

„Kilersi“ predstavili novi singl “Run For Cover”

„Kilersi“ predstavili novi singl “Run For Cover”

Nakon objave singla “The Man” i fantastičnog nastupa na „Egzit“ festivalu u Novom Sadu ove godine, bend „Kilers“ predstavlja novi singl “Run For Cover”, čiju produkciju potpisuje irski producent, Džeknajf Li.  Singl Run For Cover najavljuje novi album Wonderful Wonderful koji će biti objavljen 22. septembra. Osim naziva albuma, članovi benda su objavili i listu pesama, kao … Nastavi sa čitanjem »

Vremeplov za 31.07.2017

Vremeplov za 31.07.2017

1498. – Kristofor Kolumbo otkrio je ostrvo Trinidad. 1684. – U borbi s Turcima poginuo je proslavljeni srpski junak iz Ravnih Kotara – Vuk Mandušić, uz Stojana Jankovića i Iliju Smiljanića najomiljeniji junak narodne uskočke epike. O njemu ima malo istorijskih podataka, ali se pouzdano zna da se isticao izuzetnom habrošću u borbama protiv Turaka. 1790. – Odobren … Nastavi sa čitanjem »

Vaš horoskop za nedelju: 31.07.2017. – 06.08.2017

Vaš horoskop za nedelju: 31.07.2017. – 06.08.2017

Vaš horoskop za nedelju: 31.07.2017. – 06.08.2017.   OVAN Na Vase stvaralacko raspolozenje pozitivno uticu brojni susreti koje imate u krugu saradnika ili interesantne poslovne ponude. Dodatno Vas zamaraju neke rutinske situacije u kojima ne postoji mogucnost kreativnog izrazavanja ili poslovnog ekperimentisanja. Ipak, delujete optimisticno zbog novih informacija i trudite se da budete aktivni na … Nastavi sa čitanjem »

Vaš ljubavni horoskop za period: 31.07.2017. – 13.08.2017

Vaš ljubavni horoskop za period: 31.07.2017. – 13.08.2017

Vaš ljubavni horoskop za period: 31.07.2017. – 13.08.2017.   OVAN Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da čujete … Nastavi sa čitanjem »