Učestvuj u stvaranju muzike koju voliš da slušaš
Lako je postati deo zajednice
Postani i ti deo zajednice i učestvuj u stvaranju muzike koju voliš da slušaš, registrovanjem i učestvovanjem u stvaranju top lista dobijaš priliku da svakodnevno slušaš muziku koju voliš, a da pritom ne moraš da ideš dalje od svog kompjutera, gde vam mi pružamo sve na par klikova. Uživajte u slušanju muzike po vašem izboru.
open close

Kontakt

Logo_Q_PR_64

POSITIVE RADIOS

Jedinstvena radio platforma sa Kosova pod imenom "Positive radios" je krenula sa radom 15.01.2013. Našu medijsku kuću trenutno čini 17 internet radio stanica različitih muzičkih pravaca ( žanrova). Cilj naše medijske kuće je da budemo lideri i pre svega najbolja net radio stanica u regionu, a u planu je i pokretanje televizijskog kanala. Pozivamo sve zainteresovane strane da nam se jave radi buduće saradnje (marketing, koncerti, itd. ). Na našem sajtu možete pronaći potrebne informacije vezane za rad prve radijske platforme sa područja Kosova. Čekamo vas.

Positive radios

Kontakt informacije

Kontakt informacije

Email: positiveradios@gmail.com
Adresa: Gračanica, bb, Kosovo

Podrška

Telefon:+386 (0)49 660 440
Email: podrska@positiveradios.net
Adresa: Gračanica, bb, Kosovo

Kontakt - Menadžer

Email: positiveradios@gmail.com
Adresa: Gračanica, bb, Kosovo

Poruka urednika

Pozivamo sve zainteresovane strane da nam se jave radi buduće saradnje (marketing, koncerti, itd. ). Na našem sajtu možete pronaći potrebne informacije vezane za rad prve radijske platforme sa područja Kosova. Čekamo vas.

Odgovorite