Lapsus voditeljke koji je sve nasmejao: Toliko je vruće da…(video)

Voditeljka centralnog Dnevnika RTRS, Biljana Knežević, postala je hit u regionu nakon što se požalila kolegi kako je toliko vruće da „čovek ne može ni da se seksa“, što je otišlo u etar. Biljana je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, a kako su paklene vrućine na „snazi“, mnogi su se prisetili njene urnebesne izjave. … Nastavi sa čitanjem »

Zvezda bez Rikardinja u Pragu

Zvezda bez Rikardinja u Pragu

Brazilski krilni napadač Rikardo Kalvasante Mendeš, poznatiji kao Rikardinjo, stigao je letos posle dobre sezone za moldavski Šerif u Zvezdu sa epitetom velikog pojačanja, međutim, “kockice se nisu poklopile”. Rikardinjo nije ostavio zapažen utisak u uvodnim utakmicama, ali je i pored toga pomalo iznenađujuće da nije doputovao sa saigračima u Prag na revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija … Nastavi sa čitanjem »

Kris Martin otpevao čuvenu pesmu Linkin parka “Crawling” /VIDEO

Frontmen grupe Koldplej Kris Martin odao je počast kolegi Česteru Beningtonu, koji je nedavno izvršio samoubistvo, izvođenjem pesme “Crawling“.Kris je na koncertu u Nju Džersiju na klaviru izveo čuveni hit grupe Linkin park “Crawling“ i na taj način odao počast svom pokojnom kolegi. “Znam da će ovo završiti na Jutjubu, zato želim da to izvedem … Nastavi sa čitanjem »

Vremeplov za 02.08.2017

Vremeplov za 02.08.2017

1789. – Francuska Ustavotvorna skupština izglasala je Deklaraciju prava čoveka i građanina; stvorena je pod uticajem ideja prirodnog prava, po ugledu na deklaracije prava koje su pojedine države SAD donele ranije. Deklaracija proklamuje izvesna osnovna, prirodna i nezastariva prava čoveka kojih ga nikakva vlast ne može lišiti. Uticaj ovog akta bio je veliki, ne samo na … Nastavi sa čitanjem »

Ovo je jedina osoba koju su “Simpsonovi” ikada odbili

Kameo uloga u “Simpsonovima” – jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, znak je da je neko uspeo u životu. Ipak, jedna osoba iz Njujorka izgleda je propustila tu priliku, piše Independent.Jedan od izvršnih prodicenata serije, Al Džin, tvrdi da je američki predsednik Donald Tramp jedina osoba kojoj je uskraćeno gostovanje u “Simpsonovima”. U intervjuu na … Nastavi sa čitanjem »

„Kilersi“ predstavili novi singl “Run For Cover”

„Kilersi“ predstavili novi singl “Run For Cover”

Nakon objave singla “The Man” i fantastičnog nastupa na „Egzit“ festivalu u Novom Sadu ove godine, bend „Kilers“ predstavlja novi singl “Run For Cover”, čiju produkciju potpisuje irski producent, Džeknajf Li.  Singl Run For Cover najavljuje novi album Wonderful Wonderful koji će biti objavljen 22. septembra. Osim naziva albuma, članovi benda su objavili i listu pesama, kao … Nastavi sa čitanjem »