Dženifer Lopez ima novi “Despacito”?

Kao drugi singl sa albuma “Por Primera Vez” Dženifer Lopez odabrala je pesmu o ljubavi. U opisivanju ovog delikatnog osećanja pomaže joj portorikanska zvezda Vizin. Pesma ima „zarazni“ refren pa se mnogi pitaju imamo li novi “Despacito”? U vreme kada diskografske kuće tragaju za numerom koja će zaludeti svet poput Fonsijevog hita Despacito, Džej-Lo ima pesmu … Nastavi sa čitanjem »

Prijenos utakmice Grcka – Hrvatska

Prijenos utakmice Grcka – Hrvatska

HRVATSKA od 20:45 brani ogromna tri gola prednosti (4:1) u uzvratu play-offa za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke. S druge strane, grčki izbornik Michael Skibbe najavio je veliku promjenu u stilu igre. Umjesto bunkera kakav je Grčka prezentirala na Maksimiru, sada će Grci napasti, a Skibbea najviše raduje povratak Manolasa i kapetana Torosidisa. Ipak, nitko u … Nastavi sa čitanjem »

Poslednji osmeh za starog prijatelja – na samrti prepoznala čoveka koji je brinuo o njoj

Šimpanzi Mami dijagnostikovana je neizlečiva bolest, a ubrzo posle toga 59-godišnja bivša predvodnica prestala je da uzima hranu, sklupčala se i odbijala da komunicira. Onda je došao njen stari prijatelj, profesor Jan van Huf, a Mama se nasmejala, zagrlila ga i privukla njegovu glavu na svoje rame. Uginula je nedelju dana kasnije. Mama, bivša predvodnica … Nastavi sa čitanjem »

„Aerosmit“ prekinuo turneju zbog lošeg Tajlerovog zdravlja

„Aerosmit“ prekinuo turneju zbog lošeg Tajlerovog zdravlja

Američki rok sastav „Aerosmit“ objavio je da je prekinuo turneju po Južnoj Americi, jer je frontmen grupe Stiven Tajler morao da se vrati u SAD zbog „neočekivanih zdravstvenih problema“.U poruci na Tviteru, Tajler nije precizirao o kojim se zdravstvenim problemima radi, ali je poručio svojim obožavaocima da ne brinu i da se ne nalazi u stanju … Nastavi sa čitanjem »