Poslednji osmeh za starog prijatelja – na samrti prepoznala čoveka koji je brinuo o njoj

Šimpanzi Mami dijagnostikovana je neizlečiva bolest, a ubrzo posle toga 59-godišnja bivša predvodnica prestala je da uzima hranu, sklupčala se i odbijala da komunicira. Onda je došao njen stari prijatelj, profesor Jan van Huf, a Mama se nasmejala, zagrlila ga i privukla njegovu glavu na svoje rame. Uginula je nedelju dana kasnije. Mama, bivša predvodnica … Nastavi sa čitanjem »

„Aerosmit“ prekinuo turneju zbog lošeg Tajlerovog zdravlja

„Aerosmit“ prekinuo turneju zbog lošeg Tajlerovog zdravlja

Američki rok sastav „Aerosmit“ objavio je da je prekinuo turneju po Južnoj Americi, jer je frontmen grupe Stiven Tajler morao da se vrati u SAD zbog „neočekivanih zdravstvenih problema“.U poruci na Tviteru, Tajler nije precizirao o kojim se zdravstvenim problemima radi, ali je poručio svojim obožavaocima da ne brinu i da se ne nalazi u stanju … Nastavi sa čitanjem »

Linda Hamilton će ponovo raditi na Terminatoru

Linda Hamilton će ponovo raditi na Terminatoru

Američka glumica Linda Hamilton vraća se franšizi “Terminator” prvi put posle 1991. i filma “Terminator 2: Sudnji dan”. Kreator franšize Džejms Kameron je objavio da je Hamilton sinoć izabrana za ulogu na privatnom kastingu u Los Andjelesu, preneo je list Holivud riporter (Hollywood Reporter). Distributer Paramaunt pikčers (Paramount Pictures) je danas potvrdio vest. Kameron će … Nastavi sa čitanjem »

Četiri Emija za „Sluškinjinu priču“, najveći gubitnik „Vestvorld“

Četiri Emija za „Sluškinjinu priču“, najveći gubitnik „Vestvorld“

Drama „Sluškinjina priča“ osvojila je četiri nagrade na 69. dodeli američkih televizijskih nagrada Emi. Serija je osvojila nagradu u kategoriji najbolje dramske serije, a priznanja su uručena i Ridu Moranu za režiju, Elizabet Mos za najbolju žensku ulogu i En Dad za najbolju sporednu žensku ulogu. „Hulu“ je nagrađen za produkciju ove serije i tako … Nastavi sa čitanjem »